Call Us : +40 (729) 82 55 28

Expoztii de fotografie si vernisaje de pictura intr-o locatie inedita

Home  >>  Articole  >>  Expoztii de fotografie si vernisaje de pictura intr-o locatie inedita

Expoztii de fotografie si vernisaje de pictura intr-o locatie inedita

   Articole ,,,   July 31, 2015  Comments Off on Expoztii de fotografie si vernisaje de pictura intr-o locatie inedita

expozitii de fotografie si vernisaje de pictura in bucuresti
Artiști fotografi sau pictori, din toată țara sunt invitați sa-și expună lucrările “La Raci”.

Restaurantul “La Raci” propune artistilor o locație inedită pentru expoziții și vernisaje. Fotografi sau pictori isi pot expune creatiile intr-un spatiu unic in Bucuresti. Program vernisaje: 12.00h – 16.00h.

Situat pe malul lacului Herastrau, intr-o atmosferă liniștita, ferita de aglomerația orașului, restaurantul “La Raci” va ofera o locatie inedita pentru expozitii si vernisaje. Decorul aparte si terasa placut amenajata, dau un caracter unic restaurantului, amenajat la bordul unui vaporas. Localul are 170 de locuri: 70 in interior si 100 de locuri pe terasa vaporasului.

Localul este perfect pentru a expune creatii de arta, intr-un spatiu unic in Bucuresti. “La Raci” atmosfera placuta este completata de un meniu savuros, unde arta vizuala si cea gastronomica se imbina perfect pentru placerea gustului.

Pe durata expoztiilor, lucrarile vor ramane expuse pentru ca publicul si clientii restaurantului sa le poata admira in voie. Program vernisaje: 12.00h – 16.00h. Artisti fotografi sau pictori, din toata tara sunt invitati sa-si expuna lucrarile “La Raci”.

Restaurantul “La Raci” este situat in Parcul Herastrau, intrarea Pescarus, Bucuresti

Contact:
t: +40 (755) 288 483
w: www.laraci.ro